Wisselend met de seizoenen serveren wij menu's en a la carte. Kreeft en oesters liggen klaar om vers uit ons homarium bereid te worden. Wij serveren gerechten met een klassiek Franse basis, in een modern jasje.

Alleen op dinsdag t/m donderdag & zondag: 3-gangen menu De Olliemölle € 45,- p.p.

Gemarineerde zalm - Tamme eendenbout - Dame blanche


Menu De Olliemölle

 

Gemarineerde zalm

***

Noordzee krab

***

Kabeljauw & lardo*

***

Tartelette kalfswang**

***

Tamme eendenbout

***

Selectie kazen***

***

Aardbei & eendenlever

 

4 gangen      | € 59,50

5 gangen*     | € 75,00

6 gangen**   | € 92,50

  7 gangen*** | € 110,00

 


Menu Klassiek

 

Poget oesters 3 st.

***

Terrine ganzenlever

***

Hartzwezerik

***

Hele kreeft Pernod

***

Dame blanche

                                                                    

5 gangen | € 145,-


Menu vegetarisch

 

Watermeloen

***

Knolselderij

***

Gebakken paddenstoelen*

***

 Noten feuilletee

***

Selectie kazen***

***

Tulband pecan & vijgen ijs**

***

Stoofpeer

 

4 gangen    | € 49,50

5 gangen*   | € 62,50

6 gangen**  | € 75,50

7 gangen*** | € 89,50 


 

A la carte

 

Oesters 6 st. Fine de Claire                  € 24,50

Oesters 6 st. Poget                               € 39,50

 

Blini’s met kaviaar van House of Caviar

Geserveerd met roerei, zure room en bieslook

Baeri            10 gram                            € 39,00  

Imperial        10 gram                            € 59,50  

Beluga           10 gram                          € 94,50

 

 

Voorgerechten

 

Aspergesoep                                        € 10,50

Bisque d’homard                                  € 13,95

Terrine ganzenlever                              € 24,50

Halve kreeft mayonaise                        € 28,50

Salade Riche                                        € 32,50

(Ook als hoofdrecht te bestellen)

 

 

Hoofdgerechten

 

Kabeljauw                                            € 28,50

Asperge á la Flamande of zalm             € 29,50

Tournedos (Gebakken lever + € 9,50)   € 39,50

Hele kreeft met friet keuze uit:              € 74,50

Pernod

Gevuld met tomaat, saus van Pernod

en gegratineerd met kaas

Valencie

Gevuld met tomaat en paprika, saus van

tomaat en cognac, gegratineerd met kaas

Thermidor

Gevuld met gebakken prei en champignons,

mosterd beurre blanc, gegratineerd met oude kaas

 

 

Dessert

 

Stoofpeer & pistache                            € 11,50

Dame blanche                                      € 12,50

Aardbei & eendenlever                         € 13,50

Selectie kazen                                      € 22,50

 

 

Allergieën? Geef het aan ons door.

 Wij gebruiken dagverse producten. Hierdoor kan het voorkomen dat er een product niet geleverd kan worden.


Neem voorafgaand uw diner plaats in onze aperitief lounge.


Agenda

Pasen 2024

Onze chef Roel Sieverink heeft een 5-gangen paasmenu samengesteld, met daarbij door Kim Blaauw gekozen bijpassende wijnen.

Reserveer voor zondag 31 maart of maandag 1 april voor lunch of diner. Menu € 79,50 p.p.

Wijn & Spijs avond 31 mei & 1 juni 2024

Na het succes van de Franse avond vorig jaar, hebben wij in samenwerking met onze Belgische wijnleverancier/vrienden een nieuwe avond georganiseerd. Dit jaar betreft het 2 avonden, waarbij er een 5-gangen (Frans) diner wordt geserveerd in samenhang met diverse Europese wijnen. 

€ 160,- p.p. volledig verzorgd.

Nieuwe kaart donderdag 1 februari 2024 

Op donderdag 1 februari starten wij met onze nieuwe menukaart.

Kerst 2023

Op 25 en 26 december serveren wij een 6-gangen kerstdiner tijdens lunch én diner. Optioneel volledig verzorgd met aperitief, tafelwater, bijpassende wijnen en koffie met bonbon.

Wildseizoen 2023-2024

Vanaf 20 oktober 2023 tot 31 januari 2024 serveren wij ons 7-gangen wildmenu. Deze is te bestellen van 4 tot 7 gangen, optioneel met bijpassende wijnen.

Franse avond 2023

De Franse avond op 13 augustus 2023 was een groot succes! Op vele verzoeken zal er in 2024 een vervolg plaatsvinden. Houd onze socials en website in de gaten voor meer informatie en data.