Lunch op vrijdag, zaterdag en zondag
Vanaf 12:00 uur
Diner
Vanaf 18:00 uur
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Vegetarisch enkel op aanvraag, 1 dag voorafgaand.
Onze keuken houdt graag rekening met allergieën/dieetwensen die vooraf zijn doorgegeven. Met uitzondering van lactosevrij en veganistische wensen, vanwege onze Frans-Klassieke keuken kunnen wij hier geen rekening mee houden.
JRE
Wilde eend
Baeri kaviaar – ei - biet
***
Consommé*
Eendenlever – bleekselderij - truffel
***
Wildzwijn**
Cêpes – knolselderij – aardappel
***
Fazant***
Zuurkool – paling - Calvados
***
Haas à la royale
Foie gras – saus royale
***
Saint-Honoré
Koffie ijs – profiteroles - bakkersroom
3 gangen 60
4 gangen* 80
5 gangen** 100
6 gangen*** 120
Te bestellen tussen 12:00 en 14:30 uur
3 gangen kreeft menu 100,00
amuses | voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht
A la carte
Voorgerechten
Gillardeau oester per st. 7,50
Bisque d'homard 18,50
Terrine ganzenlever 22,50
Salade Riche 42,50
Hoofdgerechten
Zwezerik 35,50
Kwartel eendenlever 36,50
Tarbot 45,50
Tournedos Rossini 53,50
Dessert
Blank gestoofde peer in bladerdeeg 16,50
Selectie kazen Kaasfort Amsterdam 22,50
Eiswein met bonbons 24,50
De á la carte is beschikbaar tot 5 personen
Allergieën & dieetwensen
Onze keuken houdt graag rekening met allergieën/dieetwensen die vooraf zijn doorgegeven. Met uitzondering van lactosevrij en veganistische wensen, vanwege onze Frans-Klassieke keuken kunnen wij hier geen rekening mee houden.
- Bij last minute of niet doorgegeven wijzigingen berekenen wij een supplement van 15,- p.p.
- Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend onze menu's.
- Vegetarisch op aanvraag, minimaal 1 dag voorafgaand aan uw reservering.
- Wij werken met een aanbetaling á 25,- per persoon.
Openingstijden
Maandag & woensdag gesloten
Aanvang diner vanaf 18:00 uur
Lunch op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur
Voor een lunch op dinsdag en donderdag, bel of mail. Wij gaan graag voor u open.